BUN VENIT LA

ERLONAT

Erlonat (Erlotinib), (Un medicament metastatic non-cancer pulmonar cu celule mici)

Abstract:

Erlonat (Erlotinib), este o sare clorhidrat a derivatului de chinazolină cu activitate antitumorală.
Erlonat își manifestă activitatea prin legarea la regiunea catalitică intracelulară a receptorului factorului de creștere a epidermului (receptorul factorului de creștere epidermal) tirozin kinază.
Prin urmare, transducția semnalului va fi inhibată și va conduce la moartea celulelor.


Cum a făcut erlonat munca:

Erlonat implicate în liza celulară prin inhibarea transducției semnalului de celule canceroase prin intermediul receptorilor factorului de creștere epidermal care sunt prezenți pe suprafața celulelor canceroase și, de asemenea, în celulele normale.
Inhibitorii tirozin kinazei își continuă acțiunea asupra EGFR care poate duce la blocarea angiogenezei și multiplicării celulare (diviziunea celulară).


Erlonat indicat pentru;

ErlonatErlonat indicat pentru;
Advance sau metastatic non-cancer pulmonar cu celule mici.
Cancerul pancreatic prin combinarea cu gemcitabină.


Erlonat Contraindicat la

Sarcina și femeile care rămân gravide
Alăptarea
Reacție de hipersensibilitate

Pentru informații suplimentare!!!
BUN VENIT LA

ERLONAT

Pentru informații suplimentare!!!

prevedere

Eroonat de precauție în cazul;

Boala pulmonară interstițială

Insuficiență renală

HepatotoxicitateEroonat de precauție în cazul

Tulburări cutanate buloase și exfoliative

Tulburări cutanate buloase și exfoliative

Accident vascular cerebral

Eroonat de precauție în cazul;

Tulburări oculare

hemoragie

Toxicitate fetală embrionarăPRODUSUL NOSTRU

ERLONAT

Acțiunea farmacocinetică a Erlonat
Absorbţie:

60% din medicament absorbit după administrarea orală; concentrația plasmatică maximă a medicamentului are loc în decurs de 4 ore Biodisponibilitatea medicamentului a fost de 60%, dar a crescut cu alimente până la 100%


distribuire:

Aproape 93% din medicamentele legate de proteina din plasma umană.

PRODUSUL NOSTRU

ERLONAT

Acțiunea farmacocinetică a Erlonat
Metabolism:

Majoritatea medicamentului metabolizat în ficat, cu ajutorul izoenzimelor citocromului, cum ar fi CYP3A4, într-o măsură mai mică a CYP1A4.


Eliminare:

Căile de eliminare sunt fecalele și urina. Timpul de înjumătățire este de aproximativ 36 de ore.

PRODUSUL NOSTRU

ERLONAT

Prescripţie:
Prescripţie

Evitați administrarea concomitentă cu inhibitorii pompei de protoni. Erlonat trebuie administrat la 10 ore după antagonistul receptorului H2 și cu cel puțin 2 ore înainte de următoarea doză de antagonist al receptorului H2.


Pierderea dozei:

În cazul unei doze pierdute, pacientul ar trebui să fie sfătuiți prin luarea comprimatului ratat în perioada următoarei doze; în caz contrar, doza va fi omisă și va urma programul regulat de dozare. Nu dublează doza

BUN VENIT LA

ERLONAT

Erlonat interacționează cu unele medicamente;

Evitați aceste concomitent (combinații)

Aprepitant: crește concentrația serică a substraturilor CYP3A4

Bosentan: scade concentrația serică a substraturilor CYP3A4

Ceritinib: crește concentrația serică a substraturilor CYP3A4

Ciprofloxacin:ridica concentrația serică de Erlotinib

conivaptan: crește concentrația serică a substraturilor CYP3A4

Inductorii CYP3A4 (moderați sau puternici) scad concentrația serică a inhibitorilor de erlotinib și CYP3A4 (moderați și puternici) scăzând metabolismul și crescând concentrația serică

Dabrafenib, dasatinib, deferasirox, enzalutamid, inhibitori ai pompei de protoni, antagoniști ai receptorilor H2 etc.Pentru informații suplimentare!!!

Reteta medicala

millionpharma.biz este o farmacie complet autorizată și reglementată, ia toate măsurile de precauție pentru a respecta cu strictețe legile și reglementările stabilite în eliberarea medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală. Plasând comanda pentru medicamentele pe bază de prescripție medicală, recunoașteți și acceptați următorii termeni privind achiziționarea oricărui medicament care se eliberează pe bază de rețetă.

millionpharma.biz nu va renunța la orice prescripție medicală fără o rețetă valabilă de la un medic autorizat.

Dacă comandați medicamente cu prescripție, confirmați că ne veți trimite a copia scanată a prescripției dvs. valabile prin e-mail, fax, Whatsapp sau prin poștă, iar această prescripție va fi sub rezerva examinării și aprobării de către farmacistii noștri calificați

Informațiile despre droguri furnizate în millionpharma.biz sunt doar pentru scopuri informative și acest site nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Nu suntem răspunzător pentru orice efecte adverse sau vătămare pentru dvs., ca urmare a dependenței dvs. de informațiile de pe site.

millionpharma.biz impune fie Utilizatorului, fie Clientului, fie Persoanei care Îi are întreținere să confirme că este complet conștient de indicații, efecte secundare, interacțiuni medicamentoase, efecte ale dozei nepreluate sau supradozajului medicamentelor pe care le comandă de la noi. Este imperativ să solicitați consultații profesionale de la medicul dumneavoastră înainte cumpărarea sau consumarea oricărui medicament de la millionpharma.biz

millionpharma.biz este un agent de îngrijire medicală poate să comande medicamente cu prescripție în numele dvs.

DISCLAIMER:

Aceste informații nu trebuie utilizate pentru a decide dacă trebuie sau nu să utilizați acest produs sau orice alt medicament. Doar furnizorul de asistență medicală are cunoștințele și instruirea pentru a decide care medicamente sunt potrivite pentru un anumit pacient. Aceste informații nu aprobă niciun medicament ca fiind sigur, eficient sau aprobat pentru tratarea oricărui pacient sau a stării de sănătate. Acesta este doar un scurt rezumat al informațiilor generale despre acest Produs. Nu include toate informațiile despre posibilele utilizări, indicații, avertismente, precauții, interacțiuni, efecte adverse sau riscuri care se pot aplica acestui produs. Aceste informații nu sunt sfaturi medicale specifice și nu înlocuiesc informațiile pe care le primiți de la furnizorul de asistență medicală. Trebuie să discutați cu furnizorul medical pentru informații complete despre riscurile și beneficiile utilizării acestui produs.