• +91-9940472902

Sofosbuvir

ОПИСАНИЕ:

Sofosbuvir е марката на Sofosbuvir, тя е показала, че има първо лекарство за лечение на HCV инфекцията чрез лечение за безопасност и ефикасност, без изискването за съвместно приложение с интерферон. Sofosbuvir само лекарство, използвано в комбинация с рибавирин, пегинтерферон-алфа, ветапасвир, дакаласвир, ленипрасвир, симепревир. Той се прилага през устата. Sofosbuvir има висока степен на излекуване при генотипове с около 90% обща степен на отговор. За да се предотврати хепатит С вирус, първата му схема за очакване на чернодробна трансплантация за пациентите.

За употреба в генотипи 1, 2, 3 и 4 са одобрени софосбувир и това е първият най-устно лекуван режим за генотипове 2 или 3. Sofosbuvir изисква 12 седмици курс на лечение за повечето пациенти. И Съпротивление от 400 mg веднъж дневно.

                 Sofosbuvir с комбинация на рибавирин трябва да се използва за лечение на пациенти с чернодробен рак (хепатоцелуларен карцином), при които може да се продължи трансплантацията на черен дроб до 48 седмици или да се инхибира HCV инфекцията след трансплантация до чернодробна трансплантация.

ИЗПОЛЗВАНИ ОТ SOFOSBUVIR:

Той се използва за лечение на HCV в начален стадий и кобиниране с друго лекарство за HCV генотипове 1, 2, 3, 4, 5 и 6 чрез цялата част от терапията от първа линия. При втората терапия, комбинацията на Sofosbuvir с Velpatasvir е по-висока от 90% за всички генотипове. Продължителност на лечението най-вече от 12 седмици. Въз основа на перспективата, икономическата ефективност се използва и за по-продължително лечение с други лекарства.

Той също така използва преди неуспешно лечение, които са претърпели неуспешно лечение с друга форма на комбинирана терапия инфекция с хепатит С , по този начин следващия възможен начин чрез повторно лечение със Sofosbuvir. Продължителността на лечението е 12-24 седмици, зависи от използваното лекарство, в случай че пациентът има или не цироза на черния дроб.

Данни от Sofosbuvir


Име на марката

Sofosbuvir

Биологичен живот

92%

метаболизъм

Бързо се активира до трифосфат

Начин на приложение

уста

Моларна маса

529.453g/mol

формула

C22H29FN3O9P

отделяне

80% урина, 14% изпражнения

Protein подвързване

61-65%

бременност

Безопасен за използване

Бионаличността

92%

ГРИЖА И КЪРМЕНЕ:

Бременност категория Б е одобрена от FDA средства за възпроизвеждане на проучвания върху животни, не е описано за риска от фетуса, но при проучвания при хора, във всеки триместър няма добре контролирана и адекватна информация. За бременните жени и мъжете партньорът трябва да избягва комбинацията от лекарство (софосбувир / рибавирин), за да се намали увреждането на плода. Кърменето трябва да се избягва по време на лечението Sofosbuvir самостоятелно или с комбинация с рибавирин.

МЕХАНИЗЪМ:

Най- Механизмът на Совалди действията след приложението се превръщат в активна форма, като по този начин инхибират HCV РНК (рибонуклеинова киселина), води до намаляване на броя на Hep C вируса в организма. Странични ефекти на лекарства: Умора, болка в главата, затруднено сънство, сърбеж, понижаване на кръвните клетки, загуба на тегло, анемия.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ :

взаимодействие Взаимодействието с рифампин в червата повишава метаболизма, поради което комбинацията трябва да се избягва. С друга комбинация от лекарства може също да се понижат кръвните нива, Лекарства: карбамазепин, екдетер, фенитоин, рифабутан рифапентин, типранавир. Особено Пациентите, приемащи бета-блокери, трябва да избягват комбинацията Софосбувир и аминодарон с други DAA (пряко действащ антивирусен агент), тъй като намалява скоростта на сърцето.

ПРЕДПИСАНИЕ :

millionpharmacy.net, напълно лицензирана и регулирана аптека в областта на фармацията, взема всички предпазни мерки, за да се придържа стриктно към законите и подзаконовите нормативни актове, установени при издаването на лекарства, отпускани по лекарско предписание. С поставянето на поръчката за лекарствата си по лекарско предписание Вие приемате и приемате следните условия относно закупуването на лекарства, отпускани по лекарско предписание.

millionpharmacy.net няма да предоставя лекарства без рецепта без валидно предписание от лицензиран лекар.

Ако поръчвате лекарство (и) по лекарско предписание, с настоящото потвърждавате, че ще ни изпратите сканирано копие на Вашите валидни предписания чрез електронна поща, факс, Whatsapp или по пощата и тази рецепта след това ще бъде подложена на контрол от и одобрение от нашите квалифицирани фармацевти.

Информацията за наркотици, предоставена в millionpharmacy.net, е само за информационни цели и този уебсайт не е предназначен да предоставя диагноза, лечение или медицински съвети. Ние не носим отговорност за неблагоприятни последици или вреди за Вас в резултат на зависимостта ви от информацията в уебсайта.

millionpharmacy.net изисква или Потребителят, Клиентът или Грижителят да потвърди, че е напълно наясно с индикациите, нежеланите реакции, лекарствените взаимодействия, ефектите от пропуснатата доза или с предозиране на лекарствата, които той поръчва от нас. Наложително е да потърсите професионален съвет от Вашия лекар, преди да купите или консумирате лекарство от millionpharmacy.net.

На адрес millionpharmacy.net, Caregiver може да поръча лекарства от Ваша полза.

ОПРОВЕРЖЕНИЕ :

Тази информация не трябва да се използва, за да решите дали да приемате този продукт или каквото и да е друго лекарство. Само доставчикът на здравни грижи има познания и обучение, за да реши кои лекарства са подходящи за конкретен пациент. Тази информация не одобрява каквото и да е лекарство като безопасно, ефективно или одобрено за лечение на всеки пациент или здравословно състояние. Това е само кратко обобщение на общата информация за този продукт. Той не включва цялата информация за възможните употреби, указания, предупреждения, предпазни мерки, взаимодействия, неблагоприятни ефекти или рискове, които могат да се отнасят за този продукт. Тази информация не е специфична медицинска помощ и не замества информацията, която получавате от доставчика на здравни услуги. Трябва да говорите с доставчика на здравни услуги за пълна информация за рисковете и ползите от използването на този продукт.