• +91-9940472902

SOFOSBUVIR

DESCRIERE:

Sofosbuvir este numele de marca Sofosbuvir, a demonstrat că are primul medicament pentru a trata infecția cu VHC prin tratament de siguranță și eficacitate, fără necesitatea administrării concomitente de interferon. Sofosbuvir numai medicamentul utilizat cu combinație de ribavirină, peginterferon-alfa, Velpatasvir, daclatasvir, ledipasvir, simeprevir. Administrarea este administrată pe cale orală. Sofosbuvir are o rată ridicată de vindecare la genotipuri cu o rată de răspuns totală de 90%. Pentru a preveni virusul Hep C, primul său regim de a aștepta transplantul de ficat pentru pacienți.
Pentru utilizarea în genotipurile 1,2,3 și 4, sofosbuvirul este aprobat și este primul regim cel mai orală de tratament pentru genotipurile 2 sau 3. Sofosbuvir necesită cursul de terapie de 12 săptămâni pentru majoritatea pacienților. Și rezistență de 400 mg, o dată pe zi.
                 Sofosbuvir cu combinația de ribavirină trebuie utilizat pentru tratamentul pacienților cu CHC cu cancer hepatic (carcinom hepatocelular) în care se poate menține transplantul hepatic în așteptare timp de până la 48 săptămâni sau se poate inhiba infecția cu VHC posttransplant până la transplantul de ficat.

UTILIZĂRI ALE SOFOSBUVIR:

Se utilizează pentru tratamentul VHC în stadiul inițial și pentru coimbinarea cu alt medicament pentru genotipurile VHC 1,2,3,4,5 și 6 cu toate părțile terapiei de primă linie. La terapia de a doua linie, Sofosbuvir asociată cu Velpatasvir are o rată de vindecare mai mare de 90%, este recomandată pentru toate genotipurile. Durata terapiei în cea mai mare parte de 12 săptămâni. Bazându-se pe perspectivă, eficacitatea costurilor este, de asemenea, utilizată pentru tratamentul mai lung cu alte medicamente.
De asemenea, a fost utilizat înainte de tratamentul eșuat, care a suferit un tratament de insuficiență cu altă formă de terapie combinată infecția cu hepatita C , urmând astfel calea posibilă prin reluarea tratamentului cu Sofosbuvir. Retratarea Durata este de 12-24 săptămâni depinde de medicamentul utilizat, în cazul în care pacientul ihas ciroză hepatică sau nu.

Datele din Sofosbuvir


Numele mărcii

Sofosbuvir

Viața biologică

92%

Metabolism

Activat rapid la trifosfat

Calea de administrare

Gură

Masă molară

529.453g/mol

Formulă

C22H29FN3O9P

Excreţie

80%urine,14% feces

Legarea proteinelor

61-65%

graviditate

Sigur de utilizat

biodisponibilitate

92%

PREGĂTIREA ȘI ÎNCĂLZIREA LAPTURILOR:

O categorie de sarcină B a fost aprobată de FDA în ceea ce privește reproducerea studiilor la animale, nu este descris riscul fătului, dar în studiile la om, în orice trimestru nu există informații bine controlate și adecvate. Pentru femeile gravide și partenerii de sex masculin ar trebui să evite combinația de medicamente (Sofosbuvir / ribavirină) pentru a reduce efectele nocive asupra fătului. Alaptarea trebuie evitată în timpul tratamentului cu Sofosbuvir în monoterapie sau cu combinație de ribavirină.

MECANISM:

Mecanismul lui Sofosbuvir acționează după administrare este transformată în formă activă, inhibă astfel ARN-ul HCV (acid ribonucleic), conduce la scăderea numărului de virus Hep C în organism. Efectele secundare ale medicamentelor: oboseală, dureri de cap, dificultăți de dormit, mâncărime, scăderea celulelor sanguine, scădere în greutate, anemie.

INTERACŢIUNE :

Interacțiunea cu rifampicină, în rata intestinală a metabolismului este crescută, de aceea combinația ar trebui evitată. Cu alte combinații de medicamente pot scădea, de asemenea, nivelurile sanguine, Medicamente: carbamazepină, echetro, fenitoină, rifabutan rifapentină, tipranavir. În special Pacientul care ia beta-blocante, combinația de Sofosbuvir și aminodaronă cu alți DAA (agenți antivirali cu acțiune directă) ar trebui evitată deoarece scade ritmul cardiac.

RETETA MEDICALA :

millionpharmacy.net, un medicament complet licențiat și reglementat în farmacie, ia toate măsurile de precauție pentru a respecta cu strictețe legile și reglementările stabilite în eliberarea medicamentelor eliberate pe bază de rețetă. Prin plasarea comenzii pentru medicamentele pe bază de prescripție medicală, recunoașteți și acceptați următorii termeni privind achiziționarea oricărui medicament care se eliberează pe bază de prescripție medicală.

millionpharmacy.net nu va renunța la orice medicamente eliberate fără prescripție medicală fără o rețetă valabilă de la un medic autorizat.

Dacă comandați medicamente cu prescripție, confirmați că ne veți trimite o copie scanată a prescripției dvs. valabile prin e-mail, fax, Whatsapp sau prin poștă, iar această prescripție va fi apoi supusă controlului și aprobarea de către farmacistii noștri calificați.

Informațiile despre droguri furnizate în millionpharmacy.net sunt doar pentru scopuri informative și acest site nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de efecte adverse sau vătămări pentru dvs., ca urmare a dependenței dvs. de informațiile de pe site.

millionpharmacy.net solicită fie Utilizatorului, fie Clientului, fie Personalului de Îngrijire să confirme că este complet conștient de indicațiile, efectele secundare, interacțiunile medicamentoase, efectele dozei pierdute sau supradozajul medicamentelor pe care le comandă de la noi. Este imperativ să solicitați sfatul profesionist de la medicul dumneavoastră înainte de a cumpăra sau consuma orice medicament de la millionpharmacy.net

La millionpharmacy.net, un îngrijitor poate să comande medicamente cu prescripție în numele dvs.

DISCLAIMER :

Aceste informații nu trebuie utilizate pentru a decide dacă trebuie sau nu să utilizați acest produs sau orice alt medicament. Doar furnizorul de asistență medicală are cunoștințele și instruirea pentru a decide care medicamente sunt potrivite pentru un anumit pacient. Aceste informații nu aprobă niciun medicament ca fiind sigur, eficient sau aprobat pentru tratarea oricărui pacient sau a stării de sănătate. Acesta este doar un scurt rezumat al informațiilor generale despre acest Produs. Nu include toate informațiile despre posibilele utilizări, indicații, avertismente, precauții, interacțiuni, efecte adverse sau riscuri care se pot aplica acestui produs. Aceste informații nu sunt sfaturi medicale specifice și nu înlocuiesc informațiile pe care le primiți de la furnizorul de asistență medicală. Trebuie să discutați cu furnizorul medical pentru informații complete despre riscurile și beneficiile utilizării acestui produs.