sofosbuvir-ledipasvir-banner


SOFOSBUVIR & LEDIPASVIR

Комбинацията с фиксирана доза на софосбувир-лепипрашвир осигурява ефективна и добре поносима еднократен веднъж дневно вариант за лечение на генотипове 1, 4, 5 и 6 хронична хепатит С (HCV).

Този директно действащ антивирусен режим е първият одобрен от FDA интерферон и без рибавирин за лечение на хепатит С. Лепидасвир-софосбувир може да се използва без рибавирин при повечето пациенти с генотип 1А, с изключение на тези, които са с цироза и с опит в лечението.

Освен това пациентите, които не са лекувани преди това, а не черни и без цироза, могат да получат право на 8-седмична продължителност, която е намерена в клинични проучвания и наблюдателни проучвания, за да бъде толкова ефективна, колкото и 12 седмици. Както и софосбувир-велапасвир, другата комбинация от NS5B-NS5A инхибитори, е доказано, че е безопасна и ефикасна при пациенти с декомпенсирана цироза.

Продукти

HEPCINAT LP

МАРКА : HEPCINAT LP
СИЛА :400MG & 90MG
ИМЕ НА ФИРМАТА : NATCO
ТАБЛЕТКИ : 28 ТАБЛЕТКИ

RESOF L

МАРКА : RESOF L
СИЛА :400MG & 90MG
ИМЕ НА ФИРМАТА : DR.REDDYS
ТАБЛЕТКИ : 28 ТАБЛЕТКИ

LEDVICLEAR

МАРКА : LEDVICLEAR
СИЛА :400MG & 90MG
ИМЕ НА ФИРМАТА : ABBOTT
ТАБЛЕТКИ : 28 ТАБЛЕТКИ

HEPCVIR L

МАРКА :HEPCVIR L
СИЛА :400MG & 90MG
ИМЕ НА ФИРМАТА : CIPLA
ТАБЛЕТКИ : 28 ТАБЛЕТКИ

LEDIFOS

МАРКА :LEDIFOS
СИЛА :400MG & 90MG
ИМЕ НА ФИРМАТА :HETERO
ТАБЛЕТКИ : 84 ТАБЛЕТКИ

MYHEP LVIR

МАРКА :MYHEP LVIR
СИЛА :400MG & 90MG
ИМЕ НА ФИРМАТА : MYLAN
ТАБЛЕТКИ : 28 ТАБЛЕТКИ

LEDIHEP

МАРКА : LEDIHEP
СИЛА :400MG & 90MG
ИМЕ НА ФИРМАТА : ZYDUS
ТАБЛЕТКИ : 28 ТАБЛЕТКИ

ПРЕДПИСАНИЕ

милиард здраве фармацевтични продукти, напълно лицензирана и регулирана фармацевтична медицина, предприемат всички предпазни мерки, за да се придържат стриктно към законите и разпоредбите, изложени в предоставянето на медикаменти, отпускани по лекарско предписание. С поставянето на поръчката за лекарствата си по лекарско предписание Вие приемате и приемате следните условия относно закупуването на лекарства, отпускани по лекарско предписание.

millionhealthpharmaceuticals.store няма да дава никакви лекарства с рецепта без валидно предписание от лицензиран лекар.

Ако поръчвате лекарство (и) по лекарско предписание, с настоящото потвърждавате, че ще ни изпратите сканирано копие на Вашите валидни предписания чрез електронна поща, факс, Whatsapp или по пощата и тази рецепта след това ще бъде подложена на контрол от и одобрение от нашите квалифицирани фармацевти.

Информацията за наркотици, предоставена в магазина "millionhealthpharmaceuticals.store", е само за информационни цели и този уебсайт не е предназначен за диагностициране, лечение или медицински съвети. Ние не носим отговорност за неблагоприятни последици или вреди за Вас в резултат на зависимостта ви от информацията в уебсайта.

За да потвърдите, че той / тя напълно съзнава индикациите, нежеланите реакции, лекарствените взаимодействия, ефектите от пропуснатата доза или предозирането на лекарствата, които той / тя поръчва от нас, клиентът или клиентът, Необходимо е да потърсите професионален съвет от Вашия лекар, преди да купите или консумирате лекарство от милиард фармацевтични продукти.

На милиард здравословни фармацевтични продукти магазинът за настойничество може да поръча лекарства от Ваша полза.

Свържете се с нас

Portion 'A' First Floor,
Old No. 131, New No. 50,
Pedariyar Koil Street,
Seven Wells, Chennai - 600001.
Tamilnadu,India

millionhealthpharmaceuticals@gmail.com
millionpharma@abv.bg

+91-9940472902 (Поддръжка в Индия)
+359 878 856435 (Подкрепа в България)

Your message has been sent. Thank you!

ОПРОВЕРЖЕНИЕ

Тази информация не трябва да се използва, за да решите дали да приемате този продукт или каквото и да е друго лекарство. Само доставчикът на здравни грижи има познания и обучение, за да реши кои лекарства са подходящи за конкретен пациент. Тази информация не одобрява каквото и да е лекарство като безопасно, ефективно или одобрено за лечение на всеки пациент или здравословно състояние. Това е само кратко обобщение на общата информация за този продукт. Той не включва цялата информация за възможните употреби, указания, предупреждения, предпазни мерки, взаимодействия, неблагоприятни ефекти или рискове, които могат да се отнасят за този продукт. Тази информация не е специфична медицинска помощ и не замества информацията, която получавате от доставчика на здравни услуги. Трябва да говорите с доставчика на здравни услуги за пълна информация за рисковете и ползите от използването на този продукт.