sofosbuvir-ledipasvir-banner


SOFOSBUVIR & LEDIPASVIR

Combinația cu doze fixe de sofosbuvir-ledipasvir oferă o opțiune eficientă și bine tolerată cu o pilulă o dată pe zi pentru tratamentul infecțiilor cronice cu virusul hepatitei cronice (HCV), genotipurile 1, 4, 5 și 6.

Acest regim antiviral cu acțiune directă a fost primul regim fără interferon și fără ribavirină aprobat de FDA pentru tratamentul hepatitei C. Ledipasvir-sofosbuvir poate fi utilizat fără ribavirină la majoritatea pacienților cu genotipul 1A, cu excepția celor cu experiență cirotică și de tratament.

În plus, pacienții care nu primesc tratament, nu sunt negri și fără ciroză, pot fi eligibili pentru o durată de 8 săptămâni, care a fost găsit în studiile clinice și în studiile de observație pentru a fi la fel de eficace ca și 12 săptămâni. Ca și cea a sofosbuvir-velpatasvir, cealaltă combinație de inhibitori ai NS5B-NS5A, s-a dovedit a fi sigură și eficace la pacienții cu ciroză decompensată.Produse

HEPCINAT LP

MARCA : HEPCINAT LP
PUTERE :400MG & 90MG
NUMELE COMPANIEI : NATCO
COMPRIMATE : 28 COMPRIMATE

RESOF L

MARCA : RESOF L
PUTERE :400MG & 90MG
NUMELE COMPANIEI : DR.REDDYS
COMPRIMATE : 28 COMPRIMATE

LEDVICLEAR

MARCA : LEDVICLEAR
PUTERE :400MG & 90MG
NUMELE COMPANIEI : ABBOTT
COMPRIMATE : 28 COMPRIMATE

HEPCVIR L

MARCA :HEPCVIR L
PUTERE :400MG & 90MG
NUMELE COMPANIEI : CIPLA
COMPRIMATE : 28 COMPRIMATE

LEDIFOS

MARCA :LEDIFOS
PUTERE :400MG & 90MG
NUMELE COMPANIEI :HETERO
COMPRIMATE : 84 COMPRIMATE

MYHEP LVIR

MARCA :MYHEP LVIR
PUTERE :400MG & 90MG
NUMELE COMPANIEI : MYLAN
COMPRIMATE : 28 COMPRIMATE

LEDIHEP

MARCA : LEDIHEP
PUTERE :400MG & 90MG
NUMELE COMPANIEI : ZYDUS
COMPRIMATE : 28 COMPRIMATE

RETETA MEDICALA

Medicamentele farmaceutice, licențiate și reglementate, iau toate măsurile de precauție pentru a respecta cu strictețe legile și reglementările stabilite în eliberarea medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală. Prin plasarea comenzii pentru medicamentele pe bază de prescripție medicală, recunoașteți și acceptați următorii termeni privind achiziționarea oricărui medicament care se eliberează pe bază de prescripție medicală.

medicamentul pentru sănătate nu va elibera nici un medicament pe bază de prescripție medicală fără o rețetă valabilă de la un medic autorizat.

Dacă comandați medicamente cu prescripție, confirmați că ne veți trimite o copie scanată a prescripției dvs. valabile prin e-mail, fax, Whatsapp sau prin poștă, iar această prescripție va fi apoi supusă controlului și aprobarea de către farmacistii noștri calificați.

Informațiile despre medicamente furnizate în site-ul millionhealthpharmaceuticals.store sunt doar pentru scopuri informative și acest site nu este destinat să furnizeze diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de efecte adverse sau vătămări pentru dvs., ca urmare a dependenței dvs. de informațiile de pe site.

medicamentul de îngrijire a sănătății necesită fie Utilizatorul, fie Clientul, fie persoana Caregiver, să confirme că este complet conștient de indicațiile, efectele secundare, interacțiunile medicamentoase, efectele dozei pierdute sau supradozajul medicamentelor pe care le comandă de la noi. Este imperativ să solicitați sfatul profesionist de la medicul dumneavoastră înainte de a cumpăra sau consuma orice medicament de la un magazin farmaceutic.

La adresa millionhealthpharmaceuticals.store, un agent de îngrijire medicală poate să comande medicamente cu prescripție medicală în numele dvs.

Contacteaza-ne

Portion 'A' First Floor,
Old No. 131, New No. 50,
Pedariyar Koil Street,
Seven Wells, Chennai - 600001.
Tamilnadu,India

millionhealthpharmaceuticals@gmail.com
roland_burkhardt@yahoo.com

+91-9940472902
+40 746768867 (Mr.Roland România)

Mesajul tau a fost trimis. Mulțumesc!

act de renunțare

Aceste informații nu trebuie utilizate pentru a decide dacă trebuie sau nu să utilizați acest produs sau orice alt medicament. Doar furnizorul de asistență medicală are cunoștințele și instruirea pentru a decide care medicamente sunt potrivite pentru un anumit pacient. Aceste informații nu aprobă niciun medicament ca fiind sigur, eficient sau aprobat pentru tratarea oricărui pacient sau a stării de sănătate. Acesta este doar un scurt rezumat al informațiilor generale despre acest Produs. Nu include toate informațiile despre posibilele utilizări, indicații, avertismente, precauții, interacțiuni, efecte adverse sau riscuri care se pot aplica acestui produs. Aceste informații nu sunt sfaturi medicale specifice și nu înlocuiesc informațiile pe care le primiți de la furnizorul de asistență medicală. Trebuie să discutați cu furnizorul medical pentru informații complete despre riscurile și beneficiile utilizării acestui produs.