HEPBEST

hepbest-25mg-tablets

HEPBEST

МАРКА :MYLAN
СИЛА :25MG
ИМЕ НА ФИРМАТА : MYLAN
БРОЙ НА ТАБЛЕТИТЕ : 30 ТАБЛЕТКИ

описание


HepBest 25 mg е един от най-широко използваните лекарства за хепатит, който се използва за лечение на хроничен (дългосрочен) вирус на хепатит В (HBV) и HIV инфекция при възрастни с компенсирано чернодробно заболяване.

HepBest 25 mg таблетка съдържа активна съставка на TAF, която работи за спиране на растежа на вируса в кръвта. Какво прави HepBest 25mg? Спира или забавя растежа на вируса. HepBest 25 mg може да намали количеството на HBV в тялото ви.

Свържете се с насСвържете се с нас

Million Health Pharmaceuticals

Portion 'A' First Floor,
Old No. 131, New No. 50,
Pedariyar Koil Street,
Seven Wells, Chennai - 600001.
Tamilnadu,India

Phone: +91-9940472902 (Поддръжка в Индия)
                   +359 878 856435 (Подкрепа в България)

Email: millionhealthpharmaceuticals@gmail.com
                  millionpharma@abv.bg

Свържете се с нашите социални профилиБързо запитване

Вашето съобщение е изпратено. Благодаря ти!

ОПРОВЕРЖЕНИЕ


Тази информация не трябва да се използва, за да решите дали да приемате този продукт или каквото и да е друго лекарство. Само доставчикът на здравни грижи има познания и обучение, за да реши кои лекарства са подходящи за конкретен пациент. Тази информация не одобрява каквото и да е лекарство като безопасно, ефективно или одобрено за лечение на всеки пациент или здравословно състояние. Това е само кратко обобщение на общата информация за този продукт. Той не включва цялата информация за възможните употреби, указания, предупреждения, предпазни мерки, взаимодействия, неблагоприятни ефекти или рискове, които могат да се отнасят за този продукт. Тази информация не е специфична медицинска помощ и не замества информацията, която получавате от доставчика на здравни услуги. Трябва да говорите с доставчика на здравни услуги за пълна информация за рисковете и ползите от използването на този продукт.

TENOFOVIR ALAFENAMIDE (TAF)

©Million Health Pharmaceuticals- Всички права са запазени

Проектирана от Apple Infoway