Tafero

TAFERO

МАРКА :TAFERO
СИЛА :25MG
ИМЕ НА ФИРМАТА : HETERO
БРОЙ НА ТАБЛЕТИТЕ : 30 ТАБЛЕТКИ

описание


Tafero 25mg Hetero Какво представлява Tafero 25mg? Tafero 25 mg таблетка се използва за контрол на инфекцията с HBV и HIV. Ново лекарство се въвежда в лечението на хепатит В и ХИВ инфекция. Тенофовир Алафенамид Фумарат от Hetero. Как да използвате Tafero 25mg? Тенофовир алафенамид Фумарат 25 mg маса е изследвано лекарство, което се използва за лечение на HIV инфекция.

Той също така се проучва за лечение на хронична инфекция с вируса на хепатит В (HBV). Как да купя Tafero 25mg таблетка в Индия? Свържете се с нас на WhatsApp, Telagram, QQ, Viber, Line на този номер + 91-9940472902. Ние също сме на разположение на Skype, Wechat @ millionpharma

Свържете се с насСвържете се с нас

Million Health Pharmaceuticals

Portion 'A' First Floor,
Old No. 131, New No. 50,
Pedariyar Koil Street,
Seven Wells, Chennai - 600001.
Tamilnadu,India

Phone: +91-9940472902 (Поддръжка в Индия)
                   +359 878 856435 (Подкрепа в България)

Email: millionhealthpharmaceuticals@gmail.com
                  millionpharma@abv.bg

Свържете се с нашите социални профилиБързо запитване

Вашето съобщение е изпратено. Благодаря ти!

ОПРОВЕРЖЕНИЕ


Тази информация не трябва да се използва, за да решите дали да приемате този продукт или каквото и да е друго лекарство. Само доставчикът на здравни грижи има познания и обучение, за да реши кои лекарства са подходящи за конкретен пациент. Тази информация не одобрява каквото и да е лекарство като безопасно, ефективно или одобрено за лечение на всеки пациент или здравословно състояние. Това е само кратко обобщение на общата информация за този продукт. Той не включва цялата информация за възможните употреби, указания, предупреждения, предпазни мерки, взаимодействия, неблагоприятни ефекти или рискове, които могат да се отнасят за този продукт. Тази информация не е специфична медицинска помощ и не замества информацията, която получавате от доставчика на здравни услуги. Трябва да говорите с доставчика на здравни услуги за пълна информация за рисковете и ползите от използването на този продукт.

TENOFOVIR ALAFENAMIDE (TAF)

©Million Health Pharmaceuticals- Всички права са запазени

Проектирана от Apple Infoway