TAFNAT

tafnat-25mg-tablets

TAFNAT

МАРКА :TAFNAT
СИЛА :25MG
ИМЕ НА ФИРМАТА : NATCO
БРОЙ НА ТАБЛЕТИТЕ : 30 ТАБЛЕТКИ

описание


Какво представлява Тафнат 25mg? Тафнат 25mg таблет е нов лекарствен продукт за хепатит B и HIV инфекции. Тенофовир азефенамид фумарат от Natco. Natco стартира генеричен тип TAF 25 mg, използван за лечение на хепатит В.

Как да използвате тафнат 25 mg? Тафнат 25 mg се използва за лечение на HIV инфекция и хроничен хепатит В.

TAF не трябва да се използва самостоятелно, тъй като това може да затрудни лечението на ХИВ инфекцията. Тафнат 25 mg (Тенофовир Алафенамид Фумарат) Комбинираното лечение с лекарства трябва винаги да се използва за лечение на инфекция с ХИВ и хепатит В. Как да купя тафнат 25 mg таблетка в Индия? Свържете се с нас на WhatsApp, Telagram, QQ, Viber, Line на този номер + 91-9940472902. Ние също сме на разположение на Skype, Wechat @ millionpharma.

Свържете се с насСвържете се с нас

Million Health Pharmaceuticals

Portion 'A' First Floor,
Old No. 131, New No. 50,
Pedariyar Koil Street,
Seven Wells, Chennai - 600001.
Tamilnadu,India

Phone: +91-9940472902 (Поддръжка в Индия)
                   +359 878 856435 (Подкрепа в България)

Email: millionhealthpharmaceuticals@gmail.com
                  millionpharma@abv.bg

Свържете се с нашите социални профилиБързо запитване

Вашето съобщение е изпратено. Благодаря ти!

ОПРОВЕРЖЕНИЕ


Тази информация не трябва да се използва, за да решите дали да приемате този продукт или каквото и да е друго лекарство. Само доставчикът на здравни грижи има познания и обучение, за да реши кои лекарства са подходящи за конкретен пациент. Тази информация не одобрява каквото и да е лекарство като безопасно, ефективно или одобрено за лечение на всеки пациент или здравословно състояние. Това е само кратко обобщение на общата информация за този продукт. Той не включва цялата информация за възможните употреби, указания, предупреждения, предпазни мерки, взаимодействия, неблагоприятни ефекти или рискове, които могат да се отнасят за този продукт. Тази информация не е специфична медицинска помощ и не замества информацията, която получавате от доставчика на здравни услуги. Трябва да говорите с доставчика на здравни услуги за пълна информация за рисковете и ползите от използването на този продукт.

TENOFOVIR ALAFENAMIDE (TAF)

©Million Health Pharmaceuticals- Всички права са запазени

Проектирана от Apple Infoway