HEPBEST

hepbest-25mg-tablets

HEPBEST

MARCA :HEPBEST 25MG
PUTERE :25MG
NUMELE COMPANIEI : MYLAN
COMPRIMATE : 30 COMPRIMATE

Descriere


HepBest 25 mg este unul dintre cele mai utilizate medicamente împotriva hepatitei care este utilizat pentru tratamentul infecției cu virus hepatitic B (VHB) cronic și a infecției cu HIV la adulții cu boală hepatică compensată.

HepBest 25 mg comprimat conține un ingredient activ al TAF, care lucrează pentru a opri creșterea virusului în sânge.

Ce HepBest 25mg face? Aceasta oprește sau încetinește creșterea virusului. HepBest 25 mg poate reduce cantitatea de HBV din organism.

Intrați în legăturăContacteaza-ne

Million Health Pharmaceuticals

Portion 'A' First Floor,
Old No. 131, New No. 50,
Pedariyar Koil Street,
Seven Wells, Chennai - 600001.
Tamilnadu,India

Phone: +91-9940472902
                   +40 746768867 (Mr.Roland România)

Email: millionhealthpharmaceuticals@gmail.com
                  roland_burkhardt@yahoo.com

Conectați-vă la profilurile socialeAnchetă rapidă

Mesajul tau a fost trimis. Mulțumesc!

DISCLAIMER


Aceste informații nu trebuie utilizate pentru a decide dacă trebuie sau nu să utilizați acest produs sau orice alt medicament. Doar furnizorul de asistență medicală are cunoștințele și instruirea pentru a decide care medicamente sunt potrivite pentru un anumit pacient. Aceste informații nu aprobă niciun medicament ca fiind sigur, eficient sau aprobat pentru tratarea oricărui pacient sau a stării de sănătate. Acesta este doar un scurt rezumat al informațiilor generale despre acest Produs. Nu include toate informațiile despre posibilele utilizări, indicații, avertismente, precauții, interacțiuni, efecte adverse sau riscuri care se pot aplica acestui produs. Aceste informații nu sunt sfaturi medicale specifice și nu înlocuiesc informațiile pe care le primiți de la furnizorul de asistență medicală. Trebuie să discutați cu furnizorul medical pentru informații complete despre riscurile și beneficiile utilizării acestui produs.

TENOFOVIR ALAFENAMIDE (TAF)

©Million Health Pharmaceuticals- All right reserved

Created by Apple Infoway