Tenofovir Alafenamide (TAF)

TENOFOVIR ALAFENAMIDE (TAF)

Tenofovir alafenamide (TAF) as the successor of tenofovir disoproxil fumarate (TDF)

Descriere


Tenofovir alafenamid este un medicament experimental care este studiat pentru tratamentul infecției cu HIV. De asemenea, este studiat pentru tratamentul infecției cu virusul hepatitei cronice B (VHB).
Tenofovir alafenamida aparține unei clase (grupuri) de medicamente pentru HIV numite inhibitori nucleozidici de reverstranscriptază (INRT). INRT blochează o enzimă HIV numită transcriptază inversă. (O enzimă este o proteină care inițiază sau mărește viteza unei reacții chimice.) Prin blocarea revers transcriptazei, INRT previne multiplicarea HIV și poate reduce cantitatea de HIV din organism.
Tenofovir alafenamidă este în prezent studiat ca o componentă a diferitelor medicamente experimentale combinate cu doze fixe (FDC) pentru tratamentul infecției cu HIV. (Medicamentele FDC includ mai multe medicamente într-o singură formă de dozare, cum ar fi o capsulă sau o tabletă). Tenofovir alafenamidă este studiat în următoarele combinații:
Darunavir / cobicistat / emtricitabină / tenofovir alafenamidă bictegravir / emtricitabină / tenofovir alafenamidă
Trei tablete FDC sunt aprobate de FDA. Primul comprimat FDC conține elvitegravir / cobicistat / emtricitabină / tenofovir alafenamidă (denumire comercială: Genvoya) și a fost aprobat în noiembrie 2015. Cel de-al doilea comprimat FDC conține emtricitabină / rilpivirină / tenofovir alafenamidă (denumire comercială: Odefsey) a fost aprobat in martie 2016. A treia comprimat FDC contine emtricitabina / tenofovir alafenamida (marca: Descovy) si a fost aprobat in aprilie 2016. Descovy este de asemenea studiat in studii de faza III pentru prevenirea HIV.

Reteta medicala


millionhealthpharmaceuticals.website este o farmacie complet autorizată și reglementată, ia toate măsurile de precauție pentru a respecta cu strictețe legile și reglementările stabilite în eliberarea medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală. Plasând comanda pentru medicamentele pe bază de prescripție medicală, recunoașteți și acceptați următorii termeni privind achiziționarea oricărui medicament care se eliberează pe bază de rețetă.

millionhealthpharmaceuticals.website nu va renunța la orice prescripție medicală fără o rețetă valabilă de la un medic autorizat.

Dacă comandați medicamente cu prescripție, confirmați că ne veți trimite a copia scanată a prescripției dvs. valabile prin e-mail, fax, Whatsapp sau prin poștă, iar această prescripție va fi supusă examinarea și aprobarea de către farmacistii noștri calificați

Informațiile despre droguri furnizate în site-ul web al site-ului "healthhealthpharmaceuticals.website" sunt doar pentru scopuri informative și acest site nu este destinat să furnizeze diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Nu suntem răspunzător pentru orice efecte adverse sau vătămare pentru dvs., ca urmare a dependenței dvs. de informațiile de pe site.

millionhealthpharmaceuticals.website impune fie Utilizatorului, fie Clientului, fie Persoanei care Îi are întreținere să confirme că este complet conștient de indicații, efecte secundare, interacțiuni medicamentoase, efecte ale dozei nepreluate sau supradozajului medicamentelor pe care le comandă de la noi. Este imperativ să solicitați consultații profesionale de la medicul dumneavoastră înainte cumpărarea sau consumarea oricărui medicament millionhealthpharmaceuticals.website

millionhealthpharmaceuticals.website este un agent de îngrijire medicală poate să comande medicamente cu prescripție în numele dvs.


Intrați în legăturăContacteaza-ne

Million Health Pharmaceuticals

Portion 'A' First Floor,
Old No. 131, New No. 50,
Pedariyar Koil Street,
Seven Wells, Chennai - 600001.
Tamilnadu,India

Phone: +91-9940472902
                   +40 746768867 (Mr.Roland România)

Email: millionhealthpharmaceuticals@gmail.com
                  roland_burkhardt@yahoo.com

Conectați-vă la profilurile socialeAnchetă rapidă

Mesajul tau a fost trimis. Mulțumesc!

DISCLAIMER


Aceste informații nu trebuie utilizate pentru a decide dacă trebuie sau nu să utilizați acest produs sau orice alt medicament. Doar furnizorul de asistență medicală are cunoștințele și instruirea pentru a decide care medicamente sunt potrivite pentru un anumit pacient. Aceste informații nu aprobă niciun medicament ca fiind sigur, eficient sau aprobat pentru tratarea oricărui pacient sau a stării de sănătate. Acesta este doar un scurt rezumat al informațiilor generale despre acest Produs. Nu include toate informațiile despre posibilele utilizări, indicații, avertismente, precauții, interacțiuni, efecte adverse sau riscuri care se pot aplica acestui produs. Aceste informații nu sunt sfaturi medicale specifice și nu înlocuiesc informațiile pe care le primiți de la furnizorul de asistență medicală. Trebuie să discutați cu furnizorul medical pentru informații complete despre riscurile și beneficiile utilizării acestui produs.

TENOFOVIR ALAFENAMIDE (TAF)

©Million Health Pharmaceuticals- All right reserved

Created by Apple Infoway