Tafero

TAFERO

MARCA :TAFERO
PUTERE :25MG
NUMELE COMPANIEI: HETERO
COMPRIMATE : 30 COMPRIMATE

Description


Tafero 25 mg Hetero Ce este Tafero 25 mg? Tafero 25 mg este utilizat pentru controlul infecției cu VHB și HIV. Un nou medicament este introdus în tratamentul hepatitei B și infectării cu HIV. Tenofovir Alafenamid Fumarat de la Hetero. Cum se utilizează Tafero 25 mg? Tenofovir alafenamidă Fumaratul de tabletă de 25 mg este un medicament experimental care se utilizează în tratamentul infecției cu HIV.

De asemenea, este studiat pentru tratamentul infecției cu virusul hepatitei cronice B (VHB). Cum să cumpărați tableta Tafero 25 mg în India? Atingeți-ne la WhatsApp, Telagram, QQ, Viber, Line pe acest număr + 91-9940472902. De asemenea, suntem disponibili pe Skype, Wechat @ millionpharma

Intrați în legăturăContacteaza-ne

Million Health Pharmaceuticals

Portion 'A' First Floor,
Old No. 131, New No. 50,
Pedariyar Koil Street,
Seven Wells, Chennai - 600001.
Tamilnadu,India

Phone: +91-9940472902
                   +40 746768867 (Mr.Roland România)

Email: millionhealthpharmaceuticals@gmail.com
                  roland_burkhardt@yahoo.com

Conectați-vă la profilurile socialeAnchetă rapidă

Mesajul tau a fost trimis. Mulțumesc!

DISCLAIMER


Aceste informații nu trebuie utilizate pentru a decide dacă trebuie sau nu să utilizați acest produs sau orice alt medicament. Doar furnizorul de asistență medicală are cunoștințele și instruirea pentru a decide care medicamente sunt potrivite pentru un anumit pacient. Aceste informații nu aprobă niciun medicament ca fiind sigur, eficient sau aprobat pentru tratarea oricărui pacient sau a stării de sănătate. Acesta este doar un scurt rezumat al informațiilor generale despre acest Produs. Nu include toate informațiile despre posibilele utilizări, indicații, avertismente, precauții, interacțiuni, efecte adverse sau riscuri care se pot aplica acestui produs. Aceste informații nu sunt sfaturi medicale specifice și nu înlocuiesc informațiile pe care le primiți de la furnizorul de asistență medicală. Trebuie să discutați cu furnizorul medical pentru informații complete despre riscurile și beneficiile utilizării acestui produs.

TENOFOVIR ALAFENAMIDE (TAF)

©Million Health Pharmaceuticals- All right reserved

Created by Apple Infoway