TAFNAT

tafnat-25mg-tablets

TAFNAT

MARCA :TAFNAT
PUTERE :25MG
NUMELE COMPANIEI : NATCO
COMPRIMATE : 30 COMPRIMATE

Description


Ce este Tafnat 25 mg? Tableta Tafnat 25 mg este un medicament nou pentru infecțiile cu virus hepatitic B și HIV SIDA. Tenofovir Alafenamide Fumarate de la Natco. Natco a lansat un tip generic de TAF 25mg folosit pentru tratamentul hepatitei B.

Cum se utilizează Tafnat 25mg? Tafnat 25 mg este utilizat în tratamentul infecției cu HIV și hepatitei cronice B.

TAF nu trebuie utilizat singur, deoarece acest lucru poate face mai dificilă tratamentul infecției cu HIV. Tafnat 25 mg (Tenofovir Alafenamid Fumarat) Tratamentul medicamentos combinat ar trebui să fie întotdeauna utilizat pentru a trata infecția cu HIV și hepatita B.

Cum să cumpărați Tafnat 25mg Tablet în India? Atingeți-ne la WhatsApp, Telagram, QQ, Viber, Line pe acest număr + 91-9940472902. De asemenea, suntem disponibili pe Skype, Wechat @ millionpharma.

Intrați în legăturăContacteaza-ne

Million Health Pharmaceuticals

Portion 'A' First Floor,
Old No. 131, New No. 50,
Pedariyar Koil Street,
Seven Wells, Chennai - 600001.
Tamilnadu,India

Phone: +91-9940472902
                   +40 746768867 (Mr.Roland România)

Email: millionhealthpharmaceuticals@gmail.com
                  roland_burkhardt@yahoo.com

Conectați-vă la profilurile socialeAnchetă rapidă

Mesajul tau a fost trimis. Mulțumesc!

DISCLAIMER


Aceste informații nu trebuie utilizate pentru a decide dacă trebuie sau nu să utilizați acest produs sau orice alt medicament. Doar furnizorul de asistență medicală are cunoștințele și instruirea pentru a decide care medicamente sunt potrivite pentru un anumit pacient. Aceste informații nu aprobă niciun medicament ca fiind sigur, eficient sau aprobat pentru tratarea oricărui pacient sau a stării de sănătate. Acesta este doar un scurt rezumat al informațiilor generale despre acest Produs. Nu include toate informațiile despre posibilele utilizări, indicații, avertismente, precauții, interacțiuni, efecte adverse sau riscuri care se pot aplica acestui produs. Aceste informații nu sunt sfaturi medicale specifice și nu înlocuiesc informațiile pe care le primiți de la furnizorul de asistență medicală. Trebuie să discutați cu furnizorul medical pentru informații complete despre riscurile și beneficiile utilizării acestui produs.

TENOFOVIR ALAFENAMIDE (TAF)

©Million Health Pharmaceuticals- All right reserved

Created by Apple Infoway